Over Autobedrijf Bij d’r Mathieu

In ons bedrijf vindt u alle merken gebruikte auto’s van goedkopere, tot dealer onderhouden jong gebruikte occasions.

Desgewenst kunt u bij ons de auto afgeleverd krijgen met of zonder BOVAG garantie en afleverbeurt of onderhoudsbeurt.

U vraagt, wij zullen het voor U naar wens invullen.

Wilt u alleen uw auto verkopen, dan kunnen we voor u een professionele en betrouwbare taxatie uitvoeren om vervolgens tot verkoop aan ons over te gaan.

Ook kunt u voor leasing en financiering van uw nieuwe of gebruikte auto bij ons aankloppen.

Gebruikte auto’s van alle merken, autoreparatie, grote en kleine onderhoudsbeurten, schade reparaties en APK keuringen. Al meer dan 47 jaar zijn we een betrouwbare naam in de omgeving.

Ook voor occasions bent u bij ons aan het juiste adres, onze voorraad van 150 stuks, naast gebruikte Subaru’s en Daihatsu’s, bieden wij ook vele andere merken occasions aan.

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, dus kilometergarantie en kwaliteitsgarantie zijn gegarandeerd,en ook een Nationale Autopas natuurlijk.

Of het nu gaat om occasions, groot of klein onderhoud, service, reparaties of APK we willen altijd dat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Naast garantie op onze gebruikte auto’s, bieden wij ook fabrieksgarantie op de nieuwe auto’s die bij ons zijn afgeleverd. Alles wat u mag verwachten van een gerenommeerd RDW erkend BOVAG auto en garagebedrijf vindt u bij ons onder één dak.

Wij zijn het adres als het gaat om nieuwe Subaru’s al meer dan 49 jaar in Zuid Limburg en omstreken

Bekijk hier ons totaal aanbod occasions