Subaru XV AWD

DE NIEUWE SUBARU XV
AWD COMFORT EN PREMIUM Subaru-XV-Facelift-1 subaru xv 2016
IN 1.6 EN 2.0 LEVERBAAR

RIJ EN VERGELIJK !!! MAAK EEN PROEFRIT.
AUTOMAAAT GRATIS !!!!!

DE SUBARU XV IS ER AL V/A € 27.895,- [rijklaar]

KOM,KIJK EN MAAK KENNIS MET DE NIEUWE SUBARU XV

Nu in de showroom bij autobedrijf bij d’r Mathieu, De Subaru XV! De uiterst veelzijdige nieuwe crossover van Subaru. Een unieke en moderne stijl. Een auto die meer biedt dan al zijn concurrenten en verder gaat waar anderen ophouden. Een sportieve en flexibele auto die klaar is avontuur en onvoorziene omstandigheden, zowel tijdens de werkweek als in een actief weekend, bijvoorbeeld naar het bos of tijdens een goede vakantie. De XV heeft een heerlijke respons op het beschikbare vermogen. De dynamische rijeigenschappen, ultieme wegligging en het comfort; dít is de combinatie van de SUBARU BOXER motor en de permanent vierwiel aangedreven ‘Symmetrical AWD’.

Vertrouwen op design

Met zijn modieuze verschijning sluit de Subaru XV perfect aan op uw intelligente levensstijl. Chaotisch woon-/werkverkeer, een weekendje weg of een avond uit in de stad, zijn veelzijdigheid staat garant om zich te voegen naar uw steeds wisselende wensen. De compacte buitenafmetingen voor ideaal gebruiksgemak in de stad en de grote, flexibele binnenruimte zorgen ervoor dat u alles en iedereen kunt meenemen. En dat alles verpakt in een scherp gestileerd ontwerp.

Qua veiligheid zit het ook wel goed. De gloednieuwe Subaru XV is door het gezaghebbende Europese veiligheidsinstituut Euro NCAP gewaardeerd met de hoogst haalbare score: 5 sterren! Soms zijn omleidingen net zo spannend als de bestemming!

Entertainment en efficiency Altijd binnen bereik

Of u nu eens flink wilt opschieten of juist wilt genieten van relaxed cruisen, de Subaru XV verwent u met een hele reeks geavanceerde functies die entertainment brengen, u efficiënt uw route laten afleggen en u in alle comfort op uw bestemming brengen. Stuk voor stuk zijn ze ontworpen om intuïtief te kunnen gebruiken en af te stemmen op uw wensen.

Gebouwd voor een leven vol actie

WAT HET IS:
Harmonieus afgestemde ruimten voor passagiers en bagage bieden volop zitplaats, opbergplekken en flexibiliteit, die uitdagen tot gebruik.

WAT HET DOET:
Alleen uw voorstellingsvermogen stelt paal en perk aan het gebruiksgemak, de Subaru XV biedt altijd het passende antwoord bij uw veeleisende levensstijl.
Elk detail in het design van de Subaru XV, zelfs de compacte bouw van de achterwielophanging, is erop gericht om deze crossover deel uit te laten maken van uw leven. Zo is het volume van de bagageruimte groot genoeg om al uw spullen voor een weekendje weg mee te kunnen nemen. De in een 60/40 verhouding deelbare achterbank kan geheel of gedeeltelijk worden neergeklapt, waardoor de bruikbare ruimte nog
eens flink wordt vergroot.

Ook het in- en uitstappen gaat bij deze auto heel gemakkelijk;
niet voor niets is de Subaru XV uitermate geschikt voor een leven vol actie.