Subaru WRX STI 300PK

Subaru_WRX_stiLeverbaar vanaf € 90.095,-

Vermogen

Kies voor minder…of kies voor meer vermogen. De WRX STI vraagt er met 300 pk en 407 Nm om te sporen gegeven te worden. Neem de controle over en zoek de grenzen van het asfalt op.
2.5 liter SUBARU Turbo BOXER motor

Het hart van de WRX STI wordt gevormd door de 2.5 liter SUBARU BOXER motor met turbo die laag onder de aluminium motorkap ligt. Deze viercilinder staat met 221 kW (300 pk) en 407 Nm opnieuw garant voor iconische kracht en adembenemende acceleraties. Zeker omdat de WRX STI standaard kan vertrouwen op permanente vierwielaandrijving.
Ultiem sportchassis

Door jaren van felle competitie, uitgebreide tests, tientallen circuitrondes en het nauwlettend volgen van ontwikkelen behoort het nieuwe sportchassis van de Subaru WRX STI tot de top van de auto-industrie. Hierbij heeft opnieuw buitengewone stabiliteit en flitsende respons de allerhoogste prioriteit gehad. Nog hogere torsiestijfheid, stijvere stabilisatoren en stuggere veren geven de WRX STI de beste hardware voor op de weg.
Regelbaar middelste sperdifferentieel

Voor maximaal rijplezier laat de Driver’s Control Centre Differential het middelste sperdifferentieel van de WRX STI regelen. Via de Auto, Auto(+) of Auto (-) modus wordt de koppelverdeling automatisch geregeld of kan er meer vermogen naar de voor- of achterwielen worden gestuurd. De manuele modus met zes standen van DCCD is een uitgelezen kans om het karakter van de rijeigenschappen aan de omstandigheden en eigen behoeften aan te passen. Leef je uit…
SI Drive

Zet de WRX STI naar je eigen hand met Subaru Intelligent Drive. Gooi alle remmen los in de Sport Sharp-modus (S#) of kies voor de alerte Sport-modus (S). Even afkoelen? In de Intelligent modus van SI-DRIVE is de motorrespons getemd en blijft het brandstofverbruik zo laag mogelijk.

Veiligheid

Als je met de WRX STI de grenzen gaat opzoeken, is het krachtige Brembo-remsysteem en het Multi-Mode Vehicle Dynamics Control met Active Torque Vectoring je van dienst om de veiligheid bij jouw rijplezier te verzekeren. Niet in de laatste plaats staat Subaru’s Symmetrical All-Wheel Drive aan de basis voor unieke stabiliteit en tractie.
Symmetrical All-Wheel Drive

Vierwielaandrijving zit bij Subaru WRX STI in het DNA. Symmetrical All-Wheel Drive van Subaru verdeelt het motorvermogen over alle wielen voor maximale tractie. Het is het ideale recept om de legendarische capaciteiten van de WRX STI het beste tot uiting te brengen.

2.5 liter SUBARU Turbo BOXER motor

Het hart van de WRX STI wordt gevormd door de 2.5 liter SUBARU BOXER motor met turbo die laag onder de aluminium motorkap ligt. Deze viercilinder staat met 221 kW (300 pk) en 407 Nm opnieuw garant voor iconische kracht en adembenemende acceleraties. Zeker omdat de WRX STI standaard kan vertrouwen op permanente vierwielaandrijving.
Instelbare stabiliteitsregeling

Verleg de grenzen van jouw stuurmanskunsten in de WRX STI met Multi-Mode Vehicle Dynamics Control. In drie verschillende modi is geavanceerde tractieregeling volledig actief (Normal), aanzienlijk toleranter (Traction) of helemaal uitgeschakeld (Off).
De beste remmen

Voortreffelijke rijprestaties vallen in het niet zonder voortreffelijke remmen. De Subaru WRX STI laat zich beteugelen door high-performance Brembo-remmen met geventileerde remschijven en grote remklauwen. Brake Assist garandeert de maximale remkracht bij een noodstop. Mocht je bij snel voetenwerk naast het rempedaal ook het gaspedaal indrukken, dan zorgt Brake Override dat de WRX STI altijd remt. Een geruststellende gedachte.

Ultiem rijgenot

De Subaru Impreza is een volbloed sportauto die volledig gericht is op prestaties, optimale veiligheid en comfort. De nieuwe Impreza is ten opzichte van de vorige Impreza’s op een groot aantal punten verbeterd. Dat is te zien aan de mooie gestroomlijnde vormen. Hoe meer je de auto ziet hoe meer de lijnen kloppen. Er zijn drie essentiële zaken voor ongeëvenaard rijplezier: de tractiecontrole die wordt geleverd door de perfecte balans tussen de carrosserie en de wielophanging, de uitstekende reactie op de kleinste handeling van de bestuurder en de stabiliteit van het Symmetrical AWD-systeem en de geavanceerde elektronische systemen. Dit alles is perfect geïntegreerd. De nieuwe Impreza WRX STI staat garant voor de ultieme rijervaring voor iedereen die echt geniet van een auto en z’n rijplezier.